alla kategorier
Företagsnyheter

Hem> Nyheter > Företagsnyheter

Vilka är fördelarna med Fineup? Varför väljer du dig som min leverantör?

Tid: 2023-08-17Träffar: 43

Shenzhen Fineup Industrial Co., Ltd., med huvudkontor i Shenzhen, består av filialen Zhengzhou, filialen Kashgar och filialen Khorgos. Våra huvudkategorier är fordon och bildelar, vi tillhandahåller även end-to-end supply chain-lösningar för nya energifordon. Våra kunder finns i Centralasien, Mellanöstern, Sydamerika och Östeuropa. Vårt företag har som mål att vara det ledande bilexportföretaget i Kina. Våra fördelar är följande:

1) Rikligt utbud:Täcker mer än 20 bilmärken och 200 bilmodeller inklusive nya energifordon och bensinfordon. Vi har stabilt utbud med bra pris och hög kvalitet.

2) Diversifierade kanaler:Vi har etablerat långsiktiga och win-win-partnerskap med utländska kunder, inklusive bilhandlare, bilaffärer, biluthyrnings- och driftsbolag, etc.

3) Professionell service:Vi tillhandahåller dörr till dörr logistiklösningar och end-to-end supply chain-lösningar med professionell, pålitlig och varm serviceupplevelse till kunderna.

Tillhandahåller du någon tjänst?

Vi tillhandahåller end-to-end supply chain-lösningar för nya energifordon. Inklusive:

1) licens och överförd tjänst till export.

Vi tillhandahåller fordonens licens och överföringstjänster till export. Leveranstiden kommer att garanteras inom en vecka med konkurrenskraftigt pris.

2) Lagerservice

Vi tillhandahåller lagerlagringstjänsten till våra kunder med professionell, pålitlig och varm erfarenhet i Henan & Xinjiang-provinsen.

3) Transporttjänst

Vi tillhandahåller stamtransporttjänsten till Kashgar och Khorgos från andra städer i Kina. Vi tillhandahåller även internationell frakt till Almaty, Tasjkent, Bishkek från hamnarna i Xinjiang-provinsen.

4) Finansiering av försörjningskedjan

Supply chain finance är en uppsättning teknikbaserade affärs- och finansieringsprocesser som sänker kostnaderna och förbättrar effektiviteten för parterna som är inblandade i en transaktion. Finansiering av försörjningskedjan har främst drivits av den ökande globaliseringen och komplexiteten i försörjningskedjan, särskilt inom fordons- och tillverkningsindustrin. Vi kan tillhandahålla den professionella finansieringslösningen för att utnyttja mer kapital i exportverksamheten för nya energibilar och fordonsdelar med våra partners.

Om du vill lära dig mer om nya energifordon eller mer information är du välkommen att kontakta oss omedelbart:

Företagsnamn: Shenzhen Fineup Industrial Co., Ltd.

Kontaktperson: Jacob Lau

e-post: [e-postskyddad]

WhatsApp: + 852-57072199

Land: Kina

Läs mer:https://www.fineupcar.com/

https://fineup.en.alibaba.com/


Heta kategorier